innovatieve &
industriële
handling
technologie

bateq stapelaar home
bateq stapelaar home

innovatieve &
industriële
handling
technologie

ontdek onze handling oplossingen

null

uw verpakkingsproces efficienter en flexibeler met 100% nederlandse kwaliteit

BATEQ focust zich op afnemers die een grote variëteit aan producten verwerken en bedrijven die voortdurend bezig zijn het verpakkingsproces efficiënter en flexibeler in te richten.
BATEQ werkt met een team van technische specialisten die ons in staat stelt u een breed scala diensten en technische oplossingen aan te bieden.

standaard en maatwerk
oplossingen met eigen
engineering

BATEQ is een totaalleverancier van innovatieve industriële producthandling technologie en productie automatisering systemen voor het transporteren, sorteren, (ont)stapelen, verpakken , inpakken, palletiseren en wikkelen van producten.

BATEQ staat voor innoveren, samen met onze klanten ontwikkelen wij systemen die geschikt zijn voor het verwerken van een grote range aan producten en formaten, alles modulair gebouwd, snel omstelbaar en bovendien eenvoudig te bedienen. Een verpakkingssysteem van BATEQ biedt belangrijke voordelen m.b.t. bedieningsgemak, componentgebruik, serviceondersteuning en OEE-monitoring.

BATEQ levert 100% Nederlandse kwaliteit. Heeft eigen engineering, productie en assemblage faciliteiten. Hierdoor is BATEQ zeer flexibel en in staat om zowel standaard als maatwerk oplossingen aan te bieden.

BATEQ is veelal actief bij productiebedrijven, logistieke dienstverleners en distributiecentra in de pharma, food en non-food industrie. Onze end-of-line oplossingen worden bij onze opdrachtgevers door geheel Europa gerealiseerd en op klantwens Turn-key opgeleverd.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

andre.terbraake@bateq.nl

EEN VRAAG
STELLEN?

info@bateq.nl

BELLEN MET
BATEQ?

+31 (0)546 702 580

ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

andre.terbraake@bateq.nl

EEN VRAAG
STELLEN?

info@bateq.nl

BELLEN MET
BATEQ?

+31 (0)546 702 580