Dutch English French German

Tekenaar (1,0 fte)

Bateq B.V. biedt een uitdagende en zelfstandige functie als Tekenaar in een plezierige en dynamische werkomgeving, waarin ruimte is voor persoonlijke groei. De lijnen zijn kort binnen Bateq B.V. en je krijgt alle kansen om verder mee te bouwen aan deze sterk groeiende organisatie. De arbeidsvoorwaarden bij Bateq B.V. zijn marktconform.

Functieomschrijving

Als Tekenaar ga je tekeningen maken in 3D SolidWorks. Je taken bestaan onder andere uit het ontwerpen en uittekenen van uiteenlopende constructies van machinebouw gerelateerde engineering uitdagingen. Op basis van de klantspecificaties voer je aanpassingen door in het ontwerp. Daarnaast voer je overleg met de betrokken partijen en controleer je zorgvuldig het gemaakte werk. Naast de teken werkzaamheden ben je ook bereid om mee te werken in de productie en montage werkzaamheden. Je komt te werken in een klein team, waar onderling respect en betrokkenheid heerst. Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

Je profiel

Onze ideale Tekenaar heeft ervaring met SolidWorks en beschikt over een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde. Iemand die zich thuis voelt in een internationaal, no-nonsense productieomgeving. Voor deze functie zijn de volgende competenties relevant: zelfstandig, technisch, eigen initiatief nemen, oplossingsgericht en goede communicatieve vaardigheden.

Kort samengevat zoeken wij een Tekenaar met:

  • Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde, bij voorkeur op HBO niveau;
  • Ervaring met SolidWorks is een harde eis;
  • Zelfstandig kunnen werken: zowel zelf startend als zelfredzaam;
  • 40 uren per week beschikbaar;
  • Woonachtig in de regio.

Heb je interesse in deze zelfstandige functie, dan zien wij graag je cv in combinatie met een persoonlijke motivatie graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Je kunt je reactie mailen naar info@bateq.nl, t.a.v. de heer L. Baas.

Stuur een mail

Copyright Bateq BV 2015

Website en teksten door YOUmla

Bateq BV | Bedrijvenpark twente 105 Almelo | Fax +31 (0) 546 577 235 | Tel +31 (0) 546 702 580

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing.

Sample Colors

you can create unlimited colour variations using the Theme option