Dutch English French German

Service van Bateq Engineering B.V.

Bateq Engineering B.V. levert een serie service producten om elke machine in zijn complete levens cyclus te ondersteunen. Dit omdat veel van onze klanten onderhoud en revisie van deze speciale machines willen outsourcen om zelf meer nadruk te kunnen leggen op hun de eigen "key business" en daar mee bezig te zijn.

Onze service afdeling is uw aanspreek partner om de diverse werkzaamheden met u af te stemmen. Tevens coördineren en organiseren wij voor u de diverse onderdelen en monteur inzet.

Dit om zeer snel en efficiënt te kunnen handelen met alle voorhanden zijnde middelen zoals productie, engineering, transport en service.

Onze uitvalsbasis, van onze servicemonteurs, is onze werkplaats in Almelo (NL). Onze monteurs zullen bij u verschijnen met een volledige ingerichte service bus om de, door u, gevraagde werkzaamheden volledig te kunnen uitvoeren.

Service diensten en werkzaamheden voor nieuwe machines, tijdens de opmaak van het contract:

Volledige installatie of Supervisie.

Bateq kan het gehele traject inclusief installatie voor u voorzien om u te ontzorgen. Dit gebeurt onder leiding van onze eigen personeel. Ook een installatie door uw eigen personeel, onder de supervisie van een Bateq service monteur, behoort tot de mogelijkheden.

Commisioning

Na installatie wordt de machine c.q. lijn ge-commisioned onder leiding van Bateq. Dit heeft als doel om de machine(s) separaat te controleren op de doelstelling en werking ervan. Tevens is hier het overdracht moment waarna de klant zijn machine, of lijn, in productie neemt. Een stuk training van het productie en technisch personeel kan hierbij ook tot de mogelijkheden behoren.

Service diensten en werkzaamheden in ons ‘after sales’ traject:

Onderdelen levering

Bateq maakt gebruik van de diverse standaard onderdelen, die deels bij ons op voorraad zijn. Middels ons onderdeelnummer, traceerbaar op de toegeleverde tekeningen en manual, kunt u deze delen simpelweg aanvragen en / of bestellen. Onze doelstelling is u altijd binnen 24 uur van de benodigde informatie te voorzien.

Inspecties

Bateq Engineering B.V. biedt langlopende servicecontracten en preventieve inspecties aan om klanten te helpen de onderhoudskosten te beheersen waarbij de betrouwbaarheid van de apparatuur op een hoog niveau komt te staan. Goed onderhoud van de apparatuur van de klant, is een belangrijk onderdeel, van de succesvolle werking van de installatie. Preventief onderhoud zal de installaties draaiende houden, geeft kosten reductie en een vermindering van ongeplande downtime.

Preventief en correctief onderhoud

Bateq Engineering B.V. kent uw bedrijf en de risico's van ongeplande downtime van uw bedrijf, dus zal u helpen met snelle en efficiënte diensten, het hele jaar door.

24/7/365 dagen per jaar

Het realiseren van de hoogst mogelijke uptime voor elke installatie is de belangrijkste prioriteit van onze serviceafdeling.

Trouble shooting

Een team van hooggekwalificeerde monteurs en technici zijn beschikbaar, via telefoon, e-mail en indien nodig on-site aanwezig. Zij zijn via de u bekende kanalen bereikbaar.

Advies

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van de juiste machine toepassing. Het is verstandig om bij nieuwe projecten advies in te winnen van een deskundige. Bateq Engineering B.V. kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij hebben namelijk veel ervaring en kennis op het vlak van machinebouw. Het machinebouwadvies van Bateq Engineering B.V. is dan ook onontbeerlijk bij het aangaan van welk machinebouwproject dan ook.

Bateq Engineering B.V. heeft ervaring op elk vlak van machinebouwprojecten in de verpakkings- en groenten-verwerkingsindustrie. Zo hebben wij ervaring met de planning, met het schetsen van de machine, met de uitvoering, afwerking en het onderhoud van machines. Voor al die activiteiten kunt u Bateq Engineering B.V. inschakelen, maar natuurlijk ook voor machine advies. Doe uw voordeel met de kennis die wij in huis hebben en ga uw projecten niet onvoorbereid aan. Laat u goed inlichten door Bateq Engineering B.V. zodat u direct weet waar u aan toe bent en naar wat voor tijd en kosten u kijkt.

Neem dus voor al uw projecten contact op met Bateq Engineering B.V. voor professioneel en deskundig installatie advies ten behoeven van de verpakkings- en groenten-verwerkingsindustrie.

Neem contact op

Copyright Bateq BV 2015

Website en teksten door YOUmla

Bateq BV | Bedrijvenpark twente 105 Almelo | Fax +31 (0) 546 577 235 | Tel +31 (0) 546 702 580

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing.

Sample Colors

you can create unlimited colour variations using the Theme option