end-of-line oplossingen
voor pharma food
& non-food

BATEQ is van oorsprong een engineeringsbedrijf die na de overname van VIB Tech en TRIPAL
zich is gaan richten op innovatieve industriële producthandling technologie en productie automatisering systemen voor het transporteren, sorteren, (ont)stapelen, verpakken , inpakken, palletiseren en wikkelen van producten. Als totaal leverancier zijn wij veelal actief bij productiebedrijven, logistieke dienstverleners en distributiecentra in de pharma, food en non-food industrie.

Bateq Over Ons

innovatieve producten
voor nationale en
internationale
opdrachtgevers

Engineeren zit nog steeds in ons DNA en daarom staat BATEQ voor innoveren, samen met onze klanten ontwikkelen wij complete systemen die geschikt zijn voor het verwerken van een grote range aan producten en formaten, alles modulair gebouwd, snel omstelbaar en bovendien eenvoudig te bedienen.

BATEQ focust zich op afnemers die een grote variëteit aan producten verwerken en bedrijven die voortdurend bezig zijn hun verpakkingsproces efficiënter en flexibeler in te richten.
Een verpakkingssysteem van BATEQ biedt belangrijke voordelen m.b.t. bedieningsgemak, componentgebruik, serviceondersteuning en OEE-monitoring.

KWALITEIT

BATEQ levert 100%
Nederlandse kwaliteit

Het bedrijf heeft eigen engineering, productie en assemblage faciliteiten. Alles wordt in eigen huis wordt ontwikkeld en gebouwd, hierdoor is BATEQ erg flexibel en in staat om zowel standaard als maatwerk oplossingen aan te bieden.

adviesgesprek aanvragen
bateq over ons

ONDERHOUD

24/7 wereldwijde service
en ondersteuning

De BATEQ-service en onderhoudsgroep verzorgen ook de levering van de originele reserveonderdelen, de uitvoering van het preventieve onderhoud, revisie en optimalisatie van deze systemen.

De BATEQ-engineering afdeling kunt u ook inhuren voor engineering of projectmatige opdrachten, wij ontzorgen u zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

adviesgesprek aanvragen
bateq over ons

ENGINEERING

eigen engineering voor
standaard en maatwerk
oplossingen

Planning en een goede voorbereiding zijn onontbeerlijk bij het ontwikkelen of optimaliseren van machines. Wij vinden het erg belangrijk om veel parate kennis van systemen en toepassingen te beheersen zodat wij u hiermee kunnen ondersteunen op momenten dat u bijvoorbeeld uw productieproces wilt verbeteren.

U kunt ons inhuren voor een engineering- of machinebouw opdracht. Wij doen dit met name voor klanten in de verpakking en voedselverwerkende industrie, hoofzakelijk in Europa maar ook wereldwijd.

Door opgedane ervaring en technische knowhow van onze specialisten weten precies hoe we iedere individuele klus moeten benaderen. Bateq Engineering B.V. maakt gebruik van 3D- tekenprogramma`s waardoor wij voor iedereen inzichtelijke en begrijpelijke tekeningen kunnen genereren.

Door onze persoonlijke aandacht en begeleiding zorgen wij ervoor dat ieder project weer een succes wordt. Bateq Engineering B.V. werkt structureel en maakt alles inzichtelijk voor u.

adviesgesprek aanvragen
bateq over ons

INSTALLATIE

BATEQ verzorgt de
installatie en inbedrijfsnames

BATEQ kan u volledig ontzorgen, behalve het leveren van machines en systemen zijn wij in staat om ook het gehele traject van transport, lossen, installeren en inbedrijfname on-site voor u uit te voeren. Na de inbedrijfname behoort het opleiden van machine bedieners en technisch personeel ook tot de mogelijkheden.

adviesgesprek aanvragen
bateq over ons

OEE TOOL

het ‘op afstand’ monitoren
van machineprestaties

24/7 uw productie bewaakt zonder dat u dit merkt maar waar u heel veel informatie van kunt gebruiken om uw productie nog efficiënter in te richten.

  • Over productie aantallen
  • In hoeveel ploegen
  • Met hoeveel mensen
  • Hoeveel storingen
  • Waar zaten die verstoringen
  • Wat was de oorzaak
  • Is het repeterend
  • Wanneer behoeft mijn machine weer onderhoud
  • Welke medewerker /ploeg presteert het beste, nog belangrijker, wat is de reden ervan
bateq over ons

En vele andere vragen die veelal onbeantwoord blijven worden inzichtelijk. Met onze OEE Tool kan de totale lijn performance van een proces inzichtelijk worden gemaakt.

Achteruitgang van de KPI`s (Key Performance Indicators) zijn direct zichtbaar en kan snel op geanticipeerd worden. Elke vorm van handeling, storing of stilstand kan worden gelogd en geanalyseerd.
Belangrijk is dat inconsistente data door b.v. handmatige invoer van data wordt vermeden/voorkomen.
Op basis van beschikbare informatie kan de werkelijke performance worden geanalyseerd, de status van processen is zodoende direct inzichtelijk.

Op deze manier kan bijvoorbeeld preventief onderhoud beter worden gepland en kan uitval door storingen en/of defecten gereduceerd worden.

adviesgesprek aanvragen